Elektro Zaanstad is actief in een breed scala van het elektrotechnisch spectrum maar met een specialiteit in de technische service verlening. Storingen en onderhoud voor bedrijven en particulieren is waar wij ons veel mee bezig houden. Lees hier meer.

Deze service verlening bieden we aan, uiteraard voor elektrotechnische installatie, maar ook data netwerken, cctv, (multi)media, domotica en automatisering en machinerie/apparatuur. Een groot deel van de zakelijke klantenkring bevindt zich in de winkeliers/horeca sector waar snelheid en positieve resultaten van groot belang zijn. Lees hier meer.

Ook een specialiteit is domotica en automatisering voor bestaande installaties. Hiervoor zijn wij onder andere gecertificeerd installateur van Fibaro Z-Wave producten. Een draadloos product waar een bestaande woning (of bedrijfspand) zonder verbouw werkzaamheden volledig kan worden getransformeerd tot een SMART locatie. Lees hier meer.

Een ander punt waar Elektro Zaanstad zeer sterk in is, is verduurzaming. Naast een passend LED alternatief te vinden voor bijna elk bestaand verlichtingsarmatuur of budget denken we mee en adviseren in verbetering van belichting en verder bezuinigen op energie verbruik. Denk daarbij ook aan alternatieven voor gasverbruikers. Lees hier meer.

Los van duurzaamheid en SMART oplossingen, zijn we ook bewust van de nieuwe hedendaagse gezondheidsproblematiek. Straling intolerantie bijvoorbeeld raakt meer mensen dan je zou denken. Slaapstoornissen, hoofdpijnen zoals migraine, chronische vermoeidheid etc. kan zomaar worden veroorzaakt door een overkill aan kunstmatig opgewekte elektromagnetische straling. Elektro Zaanstad kan meehelpen met het significant verminderen van deze straling. Lees hier meer.

Voor de particuliere klanten staan we altijd klaar voor storingen waar we nog steeds trouw waar we ooit mee zijn gestart, een all-in tarief rekenen voor deze kleine klus of groepenkast vervanging. Lees hier meer.

Tevens voeren we NEN3140 Elektrotechnische Installatie keuringen voor woningen en bedrijfspanden uit, alsmede NEN3140 Elektrische Gereedschapskeuringen vrijwel uitsluitend op locatie. Lees hier meer.

Elektro Zaanstad is een bedrijf dat draait om de passie van de techniek waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Hiermee zijn we een betrouwbare partner voor collega installateurs waar we assistentie en services aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld CAD tekenwerk en voor de grotere organisaties werkvoorbereiding, projectmanagement en engineering voor een net tarief. Lees hier meer.

U ziet, met Elektro Zaanstad is er voor ieder wat wils. We zijn ook een bedrijf dat een en ander net even anders aanpakt, zien doorgaans mogelijkheden waar anderen nadelen en problemen ziet. Op veel ‘is dat mogelijk’ vragen zult u doorgaans een ‘ja’ horen waarbij meer dan eens een wat onorthodox en soms zelfs excentrieke oplossingen worden verzonnen die toch aan alle richtlijnen en normen voldoet. Want wij zijn van mening dat in deze tijd waar de snelheid van de technologische vooruitgang onmeetbaar lijkt te zijn, er altijd voor elk probleem een correcte oplossing bestaat. En anders vinden we die gewoon uit.